Rebozo (zwangerschaps) massage

Rebozo massage is een massage waarbij met een doek wordt gemasseerd. Deze traditionele katoenen doek wordt gemaakt in Mexico. In de landen van Midden- en Zuid-Amerika wordt deze doek voor vele doeleinden gebruikt. Zo wordt de Rebozo doek gebruikt tegen de kou over één of beide schouders, staat hij symbool waarbij een Mexicaanse vrouw respect afdwingt, wordt hij gebruikt als buikband ter ondersteuning van de groeiende zwangere buik, hoofdtooi, als ondergrond om bijvoorbeeld een emmer of mand te dragen, als draagdoek voor het dragen van kinderen middels allerlei draag- en knoop technieken en als massagedoek voor Rebozo massage. 

Rebozo massage tijdens zwangerschap

De Rebozo massage is een zeer ontspannende massage en wordt ook door mannen en niet zwangere vrouwen ervaren als zeer fijn en rustgevend. Voor een zwangere vrouw is deze massage extra prettig omdat de baby in de buik op een zachte manier wordt mee bewogen. Ook de baby’s vinden de lichte schommelende bewegingen in de baarmoeder erg prettig. 

De Rebozo massage helpt je baby een positie, in de baarmoeder, in te nemen die comfortabel is voor jou als zwangere. Door het zachte wiegen en schudden laat je de spanning in je lichaam los, je baby krijgt meer ruimte waardoor hij ook kan ontspannen en een comfortabele positie kan in nemen. Ook is deze massage heerlijk bij harde buiken! En kan bekkenklachten verminderen. Tijdens de Rebozo zwangerschapsmassage wordt je hele lichaam gemasseerd met de rebozo – van hoofd tot voeten. Je zwangere buik wordt apart gemasseerd met de Rebozo. 

Rebozo massage

Een rebozo zwangerschapsmassage kan helemaal op maat samengesteld worden aan jouw behoeften en wensen. Zo kan ik een combinatie maken met de ontspanningsmassage of met een Hydromed® kussen masseren gericht op vochtdoorstroming en het immuunsysteem. Neem ook eens een kijkje bij Hydromed® Massage en Ontspanningsmassage.

Rebozo massage na de bevalling

Ook wordt deze massage vaak gebruikt na de bevalling. Je hebt immers als vrouw je lichaam negen maanden opengesteld en na de bevalling ben je sterk op je baby gericht. De Rebozo Sluitingsritueel massage helpt je erbij om weer ‘tot jezelf’ te keren en terug te komen in je eigen lichaam.

Deze massagetechniek, waarbij kleding wordt aangehouden, kan zowel liggend of zittend worden toegepast.

De zwangerschapsmassage kan op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Oerle, Wintelre, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Spoordonk, Middelbeers, Leende, Heeze, Sterksel, Someren, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Asten, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en donk, Gemert, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Duizel, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Achel, Lommel (België) enz. Mocht jouw locatie er niet bij staan, neem dan contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Rebozo zwangerschapsmassage Basis              = 1x30 min. op mijn locatie kost 40,- (niet mogelijk aan huis)
Rebozo zwangerschapsmassage Uitgebreid      = 1x 60 min. op mijn locatie kost €65,- / aan huis kost €85,-
Rebozo zwangerschapsmassage Compleet        = 1x90 min. op mijn locatie kost €90,- / aan huis kost €110,-
 
Strippenkaart 5 x 30 min. op mijn locatie kost €180,- (niet mogelijk aan huis)
Strippenkaart 5 x 60 min. op mijn locatie kost €290,- / aan huis kost € 390,-
Strippenkaart 5 x 90 min. op mijn locatie kost €405,- / aan huis kost € 505,-

De strippenkaart is ook te combineren met postpartum massage.


Binnen Valkenswaard en Dommelen reken ik geen reiskosten vergoeding, daarbuiten reken ik €0,25 per km.
woon je verder dan 40KM van mijn thuisbasis in Valkenswaard? Dan reken ik voor de reistijd €15,- voorrij kosten. 

Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals een zwangerschapscursussen of wat dacht je van tijdens de kraamtijd een yoni steaming of bengkung belly binding of wat dacht je van een draagconsult of babymassage. En als je niet kunt kiezen, kun je ook kiezen voor een kraamtijd pakket.
 

Cadeautje? Dat kan! Ik zorg ervoor dat het op een leuke manier verpakt wordt!

Aanmelden