Over tijd consult

Je bent zwanger maar over je uitgerekende datum heen gegaan en je wilt de bevalling op een "natuurlijke wijze" stimuleren. Dan is dit consult precies wat je kunt gebruiken. 

In principe is de regel dat je kindje kan komen vanaf 37 weken tot 42 weken zwangerschap. Je uitgerekende datum is 40 weken. En als je daar overheen  gaat ben je in theorie “over tijd”. Door hoge inleidingen is het lastig om te meten wat normaal is met over tijd. Er zijn echter 2 onderzoeken waarvan 1 grote aangetoond heeft dat een gemiddelde zwangerschapsduur van een 1ste zwangerschap bij een vrouw 40 weken en 5 dagen is (50% van de vrouwen beviel) Op 41 weken en 2 dagen was dit 75%.

Wat houdt een over tijd consult in?

Wanneer jullie, je baby op een zachte, vriendelijke, pijn vrije wijze willen uitnodigen tot draaien, is dit consult geschikt voor jullie!

Middels Hypnobirthing technieken en Spinning Babies® adviezen/houdingen ga ik jou begeleiden in het creëren van baarmoeder activiteit. Deze houdingen/oefeningen zijn vervolgens perfect om door te zetten in je dagelijks leven om zo de kans op draaien te vergroten. Daarnaast ontvang je een heerlijke ontspannende massage om de ideale hormonen te stimuleren en als afsluiter ontvang je een heerlijk kopje kruidenthee met iets lekkers.

Over tijd consult

Er wordt hierbij gebruik gemaakt van ontspanning van het lichaam en van de geest van de moeder.

Dit consult duurt ongeveer 2 uur. En bestaat uit;

  • Oefeningen volgens SpinningBabies® om zo de kansen te vergroten van baarmoeder activiteit.
  • Ontspanningsmassage van 45 min. rondom je baarmoeder, rug en bekken in combinatie met enkele acupressuur punten die gestimuleerd worden. 
  • Hypnose techniek gericht op over tij vanuit de Hypnobirthing.
  • Een hand-out met alle oefeningen uitgelegd.
  • Een kopje kruiden thee ter stimulans + iets lekkers erbij.
  • Uitleg over de mogelijkheden die je nog meer kunt toe passen om te stimuleren. Maar ook extra uitleg over je mogelijkheden op dit moment m.b.t. over tijd.

Wanneer starten met dit over tijd consult

Je kunt dit consult starten wanner er gewenst is om baarmoeder activiteit te stimuleren. De kans van slagen is echter uiteraard groter wanneer er al in de voorgaande dagen, baarmoeder activiteit is geweest. Daarnaast is het belangrijk om te benadrukken dat een dergelijk consult alleen effectief is wanneer het kindje ook geboren wil worden (kind bepaald uiteindelijk).

Het over tijd consult kan op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Oerle, Wintelre, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Spoordonk, Middelbeers, Leende, Heeze, Sterksel, Someren, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Asten, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en donk, Gemert, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Duizel, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Achel, Lommel (België) enz. Mocht er geen geschikte locatie voor jou bij staan, neem dan contact met mij op. 

Overige informatie:

De kosten voor een over tijdconsult                             = € 99,- op mijn locatie/ €120,- op jouw locatie.

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,25.

woon je verder dan 40KM van mijn thuisbasis in Valkenswaard? Dan reken ik voor de reistijd €15,- voorrij kosten. 

Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals een zwangerschapscursussen of wat dacht je van tijdens de kraamtijd een postpartum massage of bengkung belly binding of wat dacht je van een draagconsult of babymassage. En als je niet kunt kiezen, kun je ook kiezen voor een kraamtijd pakket.
 

Cadeautje? Dat kan! Ik zorg ervoor dat het op een leuke manier verpakt wordt!

Aanmelden