Perfect Pilates Zwanger&Fit

Deze les is erop gericht om je fit te houden tijdens je zwangerschap. Tijdens deze les zal er enorm veel aandacht besteed worden aan je houding. Tevens voorkomt en bestrijdt deze vorm van pilates lage rugklachten, bekkenklachten, bekkenbodemklachten en incontinentieproblemen.

Perfect Pilates Zwanger&Fit wordt in kleine groepen gegeven. Iedere zwangere vrouw die zich verantwoord wilt voorbereiden op haar bevalling is welkom tijdens deze les. Of je nu sportief bent of niet en of je nu zwanger bent van je eerste, tweede of derde wonder, pilates en zwangerschap gaan tot aan de bevalling samen, je hoeft dus niet vroegtijdig te stoppen.

Neem contact op

Waarom pilates tijdens zwangerschap?

Over het algemeen is het zo: hoe beter uw conditie, hoe gemakkelijker de bevalling. De zwangerschap belast je gehele lichaam met nadruk op rug, buik en bekken waardoor de algemene belastbaarheid van het lichaam vermindert. Door middel van zwangerschapspilates versterken we jouw dieper gelegen rug- en buikspieren. Hierdoor wordt je “core” stabiliteit sterker. Het trainen van je bekkenbodem en bekkenstabiliteit staan op de voorgrond met alle voordelen van dien:

  • Ondersteuning bij het dragen van uw kind tijdens de zwangerschap.
  • Minder bekkenpijn en rugpijn.
  • Meer ontspanning in de bekkenbodem tijdens de bevalling.
  • Een verlaagde kans op urineverlies na de zwangerschap.

Andere voordelen van pilates tijdens de zwangerschap zijn onder andere een verbeterde conditie en algehele fitheid, minder gewichtstoename en vetopslag en een sneller herstel na de bevalling. Tevens wordt er tijdens de lessen informatie gegeven over je zwangerschap, bevalling en het ouderschap.

Perfect Pilates Zwanger&Fit

Locatie en kosten Perfect Pilates Zwanger&Fit

De Zwangerschapspilates kan op verschillende locaties gegeven in Valkenswaard, Eindhoven, Best, Veldhoven, Oerle, Dommelen, Aalst, Waalre, Geldrop, Heeze, Leende, Son en Breugel, Eersel, Bladel, Reusel, Hapert, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Budel en ook over de grens in België in Lommel en daar voorbij! Mocht er geen geschikte datum, tijd of locatie voor jou bij staan, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanvraag ben ik bereid een nieuwe cursusgroep op te starten.

Op dit moment geef ik deze les Bij Ries in Valkenswaard aan de geenhovensedreef 30, 5553 EL. Je kunt hier meerdere lessen volgen die geschikt zijn voor tijdens je zwangerschap en postpartum periode.

 

Mocht je ook een theoretische en praktische cursus willen volgen om je voor te bereiden op de geboorte van je kindje, neem dan een kijkje bij Ontspannen bevallen Basis, Ontspannen Bevallen Uitgebreid en Relaxed bevallen vanuit Regie®.

Heb je interesse om zwangerschapspilates aan te bieden binnen jouw bedrijf of organisatie? Dan kun je contact opnemen met mij.

Aanmelden