Postpartum massage

Welkom mama

Een moeder worden en zijn kan een overweldigende gebeurtenis zijn. Dit kan gepaard gaan met verschillende emoties, lichamelijke pijntjes, en natuurlijk verschillende hormonen. 
Tijdens deze periode is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, want goed voor jezelf zorgen is automatisch goed voor je kindje zorgen. Met de postpartum massage krijg jij de aandacht die je verdient.
 

Wat houdt een postpartum massage in?

De postpartum massage is erop gericht om jou te ondersteunen in deze "nieuwe" onbekende wereld. De massage richt zich op herstel, reiniging en ontspanning tijdens de kraamtijd en zelfs daar voorbij. Het gehele lichaam wordt gemasseerd met name de nadruk op buik, bekken en lage rug.
Zo zal er tijdens deze massage gebruikt gemaakt worden van oliën die bedoeld zijn om het lichaam te voeden en alle organen opnieuw hun plek in te laten nemen. Er worden kruiden ingezet om het lichaam te laten herstellen en er wordt gebruik gemaakt van lymfedrainage om zo het overtollige vocht af te voeren. De behandelingen vinden plaats in je eigen thuisomgeving zodat je ten alle tijden de aandacht aan je kindje kunt bieden. 
 
De massage is echt een emotionele en fysieke traktatie voor jezelf waar je hard voor gewerkt hebt. Je hebt het verdiend mama!
 

Wanneer kun je gebruik maken van een postpartum massage?

De massage is te boeken vanaf dag 4 na geboorte van je kindje. Bij een keizersnede is deze massage aan te raden vanaf 6 weken na sectio.
 
Ik maak gebruik van een draagbare massagetafel met verschillende ondersteunende doeken/kussen. Hiermee kom ik bij je aan huis. 
 

De postpartum massages kunnen op verschillende locaties gegeven in Valkensweaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Leende, Heeze, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luijksgestel, Budel, Lommel (België) enz. Mocht jouw woonplaats er niet bij staan, neem dan contact met mij op. Ik ben bereid te reizen.

Mijn postpartummassages verkrijg je aan huis. 

Heb je twijfels of en massage tijdens je zwangerschappostpartumperiode aan te raden is? Dan kan je dit overleggen met je verloskundige of behandelend arts.


Postpartummassage 1x60 min. aan huis kost €65,-


Boek je mijn kraamtijd mama basis pakket dan betaal je  €205,- Hierbij zit inbegrepen: Bengkung belly binding - Post partum massage 60 min. - Vaginaal stomen 
Voor meer informatie hierover neem een kijkje bij kraamtijd pakketten.
Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals ontspannen bevallenHypnobirthing en rebozo sluitingsritueel in de kraamtijd of wat dacht je van de cursus ontspannen ouderschapbabymassage of een draagconsult?

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,21.

 

Neem contact op

 

Copyright © 2021 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2021 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk