Hypnobirthing Compleet

Wat is Hypnobirthing?

Hypnobirthing is een cursus die je voorbereidt op je bevalling. Tegenwoordig komt het vaak voor dat de vrouw vergeten is om naar haar eigen instinct te luisteren. De regie wordt hierdoor regelmatig uit handen gegeven aan haar begeleiders tijdens het geboorteproces.

Vaak komt dit voort uit angst. Angst voor de risico’s, de pijn of het onverwachte. Maar... angst creëert spanning, wat je juist niet kan gebruiken tijdens je bevalling. Het belangrijkste wat je voor je kindje en jouzelf kunt betekenen tijdens de geboorte is ontspanning. Als je kunt ontspannen tijdens de bevalling, beval je beter!

Hypnobirthing leert je die ontspanning gedurende je zwangerschap en bevalling te verkrijgen. En niet alleen dat! Tijdens de cursus krijgen de (aanstaande) ouders heel veel informatie over het lichaam en het bevallen. Het is een cursus voor beide ouders. Dankzij de ontspanningstechnieken, zelfhypnose en de informatie rondom de geboorte, krijgen de ouders zin in het bevallen en leven hier naar toe. Ze zijn beter voorbereid en nemen de regie in eigen handen.

Hypnobirthing
 

Hypnobirthing bij mij:

De opleiding tot HypnoBirthing docent heb ik in 2017 afgerond. Het heeft mij en mijn koppels al veel gebracht. Echter in de afgelopen jaren dat ik dit werk doe, merkte ik dat alleen hypnobirthing niet altijd voldoende was voor mij en mijn koppels. Ik voegde er steeds meer waardevolle informatie aan toe zoals SpinningBabies® en Zwangerfit®.

In 2022 volgde ik de opleiding RBVR® coach waarbij al mijn geleerde informatie in een nieuw jasje gegoten kon worden als totaalprogramma. Dit leidde tot de zwangerschapscursus; Relaxed bevallen vanuit Regie® Nog steeds met Hypnobirthing, maar ook meer. Twijfel je of deze cursus past bij jullie, dan adviseer ik je om mijn GRATIS online Masterclass Relaxed bevallen vanuit Regie® te volgen om zo tot een beslissing te komen, klik hier om naar mijn agenda te gaan en een datum te vinden die bij jou past.

Twijfel je of mijn zwangerschapscursus bij jou zorgverzekering vergoed wordt? Geen zorgen, als fysiotherapeut ben ik aangesloten bij Zwangerfit® waardoor al mijn zwangerschapscursussen vergoed worden, mits je aanvullend hiervoor verzekerd bent. 

Neem ook eens een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals bengkung belly binding, Postpartummassage, Bevalbad verhuur  en vaginaal stomen of wat dacht je van de cursus  ontspannen ouderschapbabymassage en draagconsult?

 

Aanmelden