ZwangerFit®

Sinds 2020 ben ik opgeleid tot ZwangerFit® docent wat betekent dat ik nu een allround compleet programma kan aanbieden. Lees snel verder wat deze cursus jou kan bieden tijdens je zwangerschap.

Wat is ZwangerFit®?

ZwangerFit® is een cursus die zwangeren de gelegenheid geeft om ervoor te zorgen dat ze fysiek actief in de zwangerschap blijven onder de juiste omstandigheden. 
Dat geldt uiteraard ook voor na de bevalling middels MamaFit®. 
Maar ook dat ze zich kunnen voorbereiden op de bevalling samen met hun partner. Dat laatste is in een cursus gegoten; Ontspannen bevallen Ontspannen bevallen uitgebreid  & Relaxed bevallen vanuit Regie®
Post partum herstel bied ik voornamelijk aan middels 1 op 1 behandeling met Bengkung belly bindenPost partum massageVaginaal stomen en Rebozo sluitingsritueel.
 
De cursus ZwangerFit® de training en MamaFit® geef ik op dit moment niet zelf. Ik werk wel veel samen met andere bedrijven die wel deze sportbegeleiding bieden in een zelfde soort vorm zoals; Bijries in Valkenswaard doet. Ik geef alleen op dit moment het informatieve stukje en bied postpartum herstel behandelingen aan. 
 

Zwangerfit® uitgelegd:

ZwangerFit® is een opleiding speciaal voor fysiotherapeuten die zichzelf willen specialiseren rondom zwangerschap en post partum herstel. Dat garandeert jou als cursist dat je voorlichting krijgt van een docent die voldoende weet omtrent zwangerschap, geboorte en post partum herstel. 
Deze cursus heeft er ook voor gezorgd dat ik als fysiotherapeut de zwangeren en post partum moeders kan helpen middels 1 op 1 behandeling bij Fysiotherapie Franken.
Mocht je hulp nodig hebben bij zwangerschapsgerelateerde klachten, postpartum herstel of een borstontsteking bij borstvoeding? Dan kun je contact opnemen met de praktijk of anders via mijn website, dan help ik je graag!
 

Neem contact op

Zwangerfit
De informatieve cursus kan op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Leende, Heeze, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Lommel (België) enz. Voor de gewenste locatie kun je kijken in de agenda. Mocht er geen geschikte datum, tijd of locatie voor jou bij staan, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanvraag ben ik bereid een nieuwe cursusgroep op te starten.

De kosten voor een groepscursus zijn per koppel €95,-. De kosten voor een privécursus bij jullie thuis is €135,-. 
Boek je mijn bevalpakket 1A dan betaal je  €175,- Hierbij zit inbegrepen: Ontspannen bevallen (in groep)- Zwangerschapsmassage - Draagconsult 90 min. (massage en draagconsult zijn op mijn locatie in Valkenswaard).
Bevalpakket 1B is €210,- hierbij is de cursus ontspannen bevallen in privé vorm.

De kosten voor een groepcursus zijn per koppel €305,-. De kosten voor een privécursus bij jullie thuis is €475,-. 
 
Boek je mijn bevalpakket 2A dan betaal je  €380,- Hierbij zit inbegrepen: Hypnobirthing (in groep)- Zwangerschapsmassage - Draagconsult 90 min. (massage en draagconsult zijn op mijn locatie in Valkenswaard)
Bevalpakket 2B is €550,- hierbij is de cursus hypnobirthing in privé vorm.


Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals bengkung belly bindingPostpartum massagevaginaal stomen en rebozo sluitingsritueel.

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,21.

In veel gevallen wordt de cursus (deels) vergoed. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar