De GRATIS Masterclass Relaxed bevallen vanuit Regie®

Het is niet gemakkelijk om een geschikte cursus te vinden die bij jullie passen. En het zijn er ook zoveel, en de kosten lopen uiteen. Omdat ik graag mijn cursisten volledig voorbereid op weg help, vind ik het ontzettend belangrijk dat je, jezelf goed informeert voordat je een keuze maakt van zwangerschapscursus. 
 
Meerdere onderzoeken tonen aan dat het voorbereiden op een bevalling, de kans op een fijne bevalling voor moeder en kind vergroot. Het is van belang om realistische doelen te stellen waarbij communicatie en voorbereiding key zijn!
 
Tijdens deze masterclass ga ik met jullie samen bekijken hoe jullie er nu in staan als het om de bevalling gaat en wat je nu al kunt doen om hier positief naar te kijken. Je zult door deze masterclass een nieuw en ontspannen beeld krijgen over de geboorte van jullie kindje.  
Als afsluiter deel ik met jullie mijn 5 top tips om de bevalling zo natuurlijk (fysiologisch) mogelijk te laten verlopen. 
Na deze masterclass ben je rijker aan informatie en praktische handvaten voor de bevalling.
 
Zo zal deze masterclass jullie met meer informatie rijker op weg helpen, ongeacht wat voor "soort" bevalling jullie kiezen. Kortom natuurlijk meld je, je aan voor deze gratis Masterclass.
 

Voorwaarden voor deelname:

- zwanger tussen de 14 en 33 weken. 

 
Bij aanmelding ontvang je een mail met uitleg. 
 
 
Hij wordt gemiddeld 1x per 5/6 weken gegeven. 
Neem een kijkje in mijn agenda voor een geschikte datum. 
 

Ja! natuurlijk meld ik mij aan