Hydromed® Massage

Hydromed® Massage

Tijdens deze revolutionaire ontspanningsmassage lig je comfortabel, op je rug, op een warm water gevulde kussen. Het matras biedt een uitermate prettige rugligging waarbij nek- en rugwervels goed worden ondersteund. Het warme water van ca. 40 graden werkt aangenaam en ontspannend waardoor er een betere doorbloeding van de spieren ontstaat.

Het voordeel van deze massage is dat je je tijdens de volledige lichaamsmassage niet hoeft om te draaien, maar heerlijk ontspannen op je rug kunt blijven liggen.  

Het materiaal van de kussens tezamen met de massage olie maken het mogelijk om met de handen tussen het kussen en de gehele rug te glijden en je op die manier intensief te masseren. Hierdoor is deze massage methode zeer geschikt gedurende de 2e en 3e semester van de zwangerschap.

DE VOORDELEN VAN EEN Hydromed® Massage

  • Je ligt warm en comfortabel op een Hydromed® Warmwaterkussen met je nek, rug en bekken.
  • De warmte van het water stimuleert je bloedsomloop
  • Je spieren worden extra soepel waardoor totale ontspanning optreedt
  • Verlichting van lage rugpijn en bekkenklachten
  • Verbetering van je doorbloeding
  • Verbetering van je lymfevatenstelsel (waardoor minder vocht vasthouden en beter immuunsysteem).
  • Vergroten van ontspanning in de buik en hierdoor baarmoeder.
  • Meer rust in je totale lichaam zodat je gemakkelijker in slaap komt en kan blijven.
  • Stimulans van je “Happy” hormonen (endorfine en oxytocine) en hierdoor vermindering van je “stress” hormoon (cortisol), wat een positieve bijdrage levert aan je zwangerschap en bevalling!
  • Heb je geen fysieke op emotionele “klachten” gun dit dan vooral als een cadeautje voor jezelf! Je bent immers een klein mensje aan het maken en dat is het mooiste wonder wat er bestaat
Hydromed massage

 

EEN MASSAGE OP MAAT

Een Hydromed®  massage kan helemaal op maat samengesteld worden aan jouw behoeften en wensen. Zo kan ik een combinatie maken met de ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage, siatsu massage, thaise yoga massage, rebozomassage (in de toekomst vlindermassage).

Mijn Hydromed® massage kun je verkrijgen op mijn locatie; in valkenswaard, of ik kom bij je aan huis met mijn draagbare massagetafel!

Heb je twijfels of en massage aan te raden is? Dan kan je dit overleggen met je behandelend arts.

De Hydromed® massage kan op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Oerle, Wintelre, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Spoordonk, Middelbeers, Leende, Heeze, Sterksel, Someren, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Asten, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en donk, Gemert, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Duizel, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Achel, Lommel (België) enz. Mocht jouw locatie er niet bij staan, neem dan contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Hydromed® massage Basis                                 = 1x 30 min. op mijn locatie kost €40,- (niet mogelijk aan huis)
Hydromed® massage uitgebreid                         = 1x 60 min. op mijn locatie kost €65- / aan huis kost €85,-
Hydromed® massage Compleet                          = 1x 90 min. op mijn locatie kost €90,- / aan huis kost €110,-
 
Strippenkaart 5 x 30 min. op mijn locatie kost €180,- (niet mogelijk aan huis)
Strippenkaart 5 x 60 min. op mijn locatie kost €290,- / aan huis kost € 390,-
Strippenkaart 5 x 90 min. op mijn locatie kost €405,- / aan huis kost € 505,-
 
De strippenkaart is ook te combineren met postpartum massage. en zwangerschapsmassage.
 
Binnen Valkenswaard en Dommelen reken ik geen reiskosten vergoeding, daarbuiten reken ik €0,25 per km.
woon je verder dan 40KM van mijn thuisbasis in Valkenswaard? Dan reken ik voor de reistijd €15,- voorrij kosten. 

Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals een zwangerschapscursussusen of wat dacht je van  een yoni steaming of wat dacht je van een borstweefselbehandeling.
 

Cadeautje? Dat kan! Ik zorg ervoor dat het op een leuke manier verpakt wordt!