Helende massage

Helende massage

Een uiterst holistische massage waarbij meerdere massagevormen worden gecombineerd om een zo compleet en voldaan mogelijk gevoel in lichaam en geest te bereiken. Deze massages worden na persoonlijke afstemming, passend op maat gegeven.

Er worden krachtige technieken gebruikt voor de liefhebbers van stevige massages en voor het doelgericht behandelen van pijnlijke klachten, zoals Deep Tissue, Bindweefselmassage en Sportmassage. Tevens, omdat het lichaam een energetisch geheel is waarbij alle onderdelen samenwerken en het nauw verbonden is met de geest, gebruiken we ook energetische technieken uit de Chinese Massages (Shiatsu en Tuina die door middel van acupressuur en reflexologie blokkades opheffen en fysieke en emotionele klachten kunnen verminderen). De massages worden uitgevoerd met warme en gerichte aandacht, intentie en invoeling vanuit de masseur, waarbij je de volledige ruimte krijgt om te kunnen voelen en helen wat zich op dat moment aandient met behulp van deze uitgebreide en gecombineerde massage behandeling.

 

Voordelen van de helende massage

  • Vermindert spanning, stijfheid en overgevoeligheid in het lichaam
  • (Deels onmiddellijke) verlichting van gewrichts- en spierpijn
  • Stimuleert de doorbloeding en daarmee de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen
  • Bevordert een gevoel van vitaliteit doordat de energiestroom wordt geoptimaliseerd
  • Bestrijdt een gevoel van vermoeidheid
  • Kan de nachtrust verbeteren, doordat er minder spanning in het lichaam zit
  • Stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam

 

Voor wie

Voor alle vrouwen die preventief hun lichaam willen onderhouden en goed in hun vel willen blijven, als voorbereiding op een zwangerschap. Maar ook voor vrouwen die na hun zwangerschap en bevalling weer terug de flexibiliteit en ontspanning in hun lichaam terug willen. Het lichaam verandert enerzijds na een zwangerschap en bevalling en kan goed ondersteuning gebruiken onder andere door middel van een helende en stevige massage. Anderzijds, kan het vele dragen, wiegen, eventueel borst voeden van je baby en de korte nachten veel belasting geven aan het moederlijf en zich uiten in rugpijn, stijve nek, gevoelige bekken, vermoeide benen etc. Voor deze moeders is het vaak een directe verlichting van hun klachten, zodat ze weer met hernieuwde energie en soepelheid in hun lijf hun rol als moeder met meer plezier weer kunnen vervullen.