Jij & Je Kindje

Ik ben Nicole Amalo. RBVR Geboortecoach©, draagconsulent, babymassage docent, Masseur, postpartumbehandelaar, Spinning Babies Parent Teacher®, zwangerschapspilates docent, fysiotherapeut (specialisatie in zwangerschap/bekken/borst) en sinds 2016 moeder.

Ik had een voorbeeldige 1ste zwangerschap. Ik sportte 3X per week aangepast op mijn kunnen, had weinig kwaaltjes en voelde mij tot aan het einde topfit. Naast dit alles had ik ook een prachtige gedachte over de geboorte van mijn dochter. Ik wilde mijn eigen instinct volgen en in mijn eigen omgeving mijn dochter ter wereld brengen. De geboorte is anders gegaan dan we gehoopt hadden, en dit inspireerde mij om mij beter voor te bereiden.

Ondanks de niet-voorspelde geboorte, had ik nog steeds het gevoel dat mijn lichaam gemaakt is om een baby groot te brengen. Als ouders hebben we er samen alles aan gedaan om het hechtingsproces wat volgde zo goed en natuurlijk mogelijk te laten verlopen.
Maar... ik merkte dat ik meer wilde weten, meer over bevallen, baby’s en het hechtingsproces. Ik wilde niet alleen meer weten, ik wilde ook anderen helpen en begeleiden, zodat zij voorbereid hun bevalling en het ouderschap in kunnen gaan. En zo begon mijn zoektocht.

En startte ik mijn eigen bedrijf “Jij en je kindje”

Nicole Amalo

Heb ik je interesse geprikkeld?

Neem een kijkje op mijn website en wie weet vind je één, of meerdere cursussen/consulten die bij jou/jullie passen.

Jij & Je Kindje is actief in de volgende gemeente: Eindhoven, Best, Veldhoven, Oerle, Valkenswaard, Dommelen, Aalst, Waalre, Geldrop, Heeze, Leende, Son en Breugel, Eersel, Bladel, Reusel, Hapert, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Budel en ook over de grens in België in Lommel en daar voorbij!

Luister naar je “moeder” instinct!

Recensies