Jij & Je Kindje

Ik ben Nicole Amalo. RBVR Geboortecoach©, fysiotherapeut gespecialiseerd in het bekken, IPT® behandelaar i.o. enz. en sinds 2016 moeder van nu 3 kinderen. Naast dit alles ben ik een bezige bij die altijd interesse hunkert naar meer kennis, dol ben op creativiteit, muziek, dans en beweging en niet snel een blad voor de mond heeft. Ik heb een enorme interesse in de vrouw en haar verschillende fases in het leven.

Aanmelden zwangerschapscursus

Hoe alles begon;
Ik had een voorbeeldige 1ste zwangerschap. Ik sportte 3X per week aangepast op mijn kunnen, had weinig kwaaltjes en voelde mij tot aan het einde topfit. Naast dit alles had ik ook een prachtige gedachte over de geboorte van mijn dochter. Ik wilde mijn eigen instinct volgen en in mijn eigen omgeving mijn dochter ter wereld brengen. De geboorte is anders gegaan dan we gehoopt hadden en dit eindigde in een keizersnede. Het werd dus een volledige medische geboorte waar ik in eerste instantie negatief op terug keek. Dit inspireerde mij om mij beter voor te bereiden tijdens mijn 2de zwangerschap voor mezelf en anderen.

Ik merkte dat dit voorbereiden mij veel dingen bracht waar ik geen bestaan van wist. Het was veel zoeken, inlezen en luisteren en dat kostte mij veel energie. Ik besloot in 2017 de officiële HypnoBirthing® opleiding te volgen van Marie Mongan. Dit bracht mij zoveel nieuwe inzichten en mogelijkheden. Ineens had ik het gevoel weer regie over mijn eigen lichaam en bevalling te krijgen en wist ik mijn eigen bevalling te creëren zonder het gevoel te hebben dat ik iets niet mocht (want daar kreeg ik de kriebels van). Na de vaginale succesvolle geboorte van mijn 2de kindje in het ziekenhuis, besloot ik deze opleiding in te zetten om zo andere aanstaande ouders te begeleiden. Want in de wirwar van bevallingsland aan mogelijkheden, protocollen, medisch, niet medisch, kan het nogal eens verwarrend zijn. 

Ik startte mijn eigen bedrijf op; “Jij en je kindje” omdat ik niet alleen voor jou maar ook voor je kindje aanbod heb in de vorm van babymassage en draagconsulten.

Ik stond aan, en volgde nog meer opleidingen, cursussen, trainingen. Maar ook verschillende behandelingen toepasbaar op de vrouw en specifiek kraamvrouw zoals massages, stomen en belly binden. 

En toen ons 3de kindje met een GEWELDIGE thuisbevalling in bad werd geboren, merkte ik dat na 5 jaar bestaan de naam "Hypnobirthing" geen recht meer deed aan mijn aanbod, kennis en kunde en ben ik overgestapt naar Relaxed bevallen vanuit Regie® als geboortecoach, meer informatie hierover vind je hier

Wil je gebruik maken van mijn ruim 12 jaar ervaring in geboortezorg, fysiotherapie en massagetherapeut? Ben jij net als mij een aan pakker, praktisch, instinctief en graag voorbereid op je mogelijkheden. Durf je ook buiten de kaders te denken en wil je graag jouw eigen wensen voorop stellen? Dan zijn wij een ideale match! Neem eens een kijkje bij mijn aanbod van zwangerschapscursussen, verschillende massages, kraamtijdpakketten en draagconsulten.

P.s. En niet alleen zwangerschap en geboorte blijft bij mij in ontwikkeling, maar juist ook het vrouwelijk bekken in haar anatomie, fysiologie en hormonen. 

In Januari 2023 ben ik gestart met de zeer unieke Integral Pelvic Therapy® opleiding waarmee ik de vrouw het inwendig bekken, baarmoeder en haar cyclus vanuit een holistische benadering kan behandelen. Meer hiervoor kun je lezen op mijn website bij Integral Pelvic therapy.

Nicole Amalo

Heb ik je interesse geprikkeld?

Neem een kijkje op mijn website en wie weet vind je één, of meerdere cursussen/consulten die bij jou/jullie passen.

Jij & Je Kindje is actief in de volgende gemeente: Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Oerle, Wintelre, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Spoordonk, Middelbeers, Leende, Heeze, Sterksel, Someren, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Asten, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en donk, Gemert, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Duizel, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Achel, Lommel (België) enz.Eindhoven, Best, Veldhoven, Oerle, Valkenswaard, Dommelen, Aalst, Waalre, Geldrop, Heeze, Leende, Son en Breugel, Eersel, Bladel, Reusel, Hapert, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Budel en ook over de grens in België in Lommel en daar voorbij!

Recensies