Hydromed® zwangerschapsmassage

Hydromed® Massage

Tijdens deze revolutionaire ontspanningsmassage lig je comfortabel, op je rug, op een warm water gevulde kussen. Het matras biedt een uitermate prettige rugligging waarbij nek- en rugwervels goed worden ondersteund. Het warme water van ca. 40 graden werkt aangenaam en ontspannend waardoor er een betere doorbloeding van de spieren ontstaat.

Het voordeel van deze massage is dat je je tijdens de volledige lichaamsmassage niet hoeft om te draaien, maar heerlijk ontspannen op je rug kunt blijven liggen.  

Het materiaal van de kussens tezamen met de massage olie maken het mogelijk om met de handen tussen het kussen en de gehele rug te glijden en je op die manier intensief te masseren. Hierdoor is deze massage methode zeer geschikt gedurende de 2e en 3e semester van de zwangerschap.

DE VOORDELEN VAN EEN Hydromed® Massage

  • Je ligt warm en comfortabel op een Hydromed® Warmwaterkussen met je nek, rug en bekken.
  • De warmte van het water stimuleert je bloedsomloop
  • Je spieren worden extra soepel waardoor totale ontspanning optreedt
  • Verlichting van lage rugpijn en bekkenklachten
  • Verbetering van je doorbloeding
  • Verbetering van je lymfevatenstelsel (waardoor minder vocht vasthouden en beter immuunsysteem).
  • Vergroten van ontspanning in de buik en hierdoor baarmoeder waardoor je kleintje meer ruimte krijgt (deze ruimte helpt je kindje om zo optimaal mogelijk zich voor te bereiden op zijn geboorte).
  • Meer rust in je totale lichaam zodat je gemakkelijker in slaap komt en kan blijven.
  • Stimulans van je “Happy” hormonen (endorfine en oxytocine) en hierdoor vermindering van je “stress” hormoon (cortisol), wat een positieve bijdrage levert aan je zwangerschap en bevalling!
  • Heb je geen fysieke op emotionele “klachten” gun dit dan vooral als een cadeautje voor jezelf! Je bent immers een klein mensje aan het maken en dat is het mooiste wonder wat er bestaat
Hydromed massage

 

EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE OP MAAT

Een Hydromed®  massage kan helemaal op maat samengesteld worden aan jouw behoeften en wensen. Zo kan ik een combinatie maken met de rebozo doek, en/of een zwangerschap ontspanningsmassage. Neem ook eens een kijkje bij rebozo zwangerschapsmassage en Zwangerschap Ontspanningsmassage. 

Mijn zwangerschapsmassage kun je verkrijgen op mijn locatie in Valkenswaard, of ik kom bij je aan huis met mijn draagbare massagetafel!

Heb je twijfels of en massage tijdens je zwangerschap aan te raden is? Dan kan je dit overleggen met je verloskundige of behandelend arts.

De zwangerschapsmassage kan op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Oerle, Wintelre, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Spoordonk, Middelbeers, Leende, Heeze, Sterksel, Someren, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Asten, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en donk, Gemert, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Duizel, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Achel, Lommel (België) enz. Mocht jouw locatie er niet bij staan, neem dan contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Hydromed® massage Basis                                 = 1x 30 min. op mijn locatie kost €40,- (niet mogelijk aan huis)
Hydromed® massage uitgebreid                         = 1x 60 min. op mijn locatie kost €65- / aan huis kost €85,-
Hydromed® massage Compleet                          = 1x 90 min. op mijn locatie kost €90,- / aan huis kost €110,-
 
Strippenkaart 5 x 30 min. op mijn locatie kost €180,- (niet mogelijk aan huis)
Strippenkaart 5 x 60 min. op mijn locatie kost €290,- / aan huis kost € 390,-
Strippenkaart 5 x 90 min. op mijn locatie kost €405,- / aan huis kost € 505,-
 
De strippenkaart is ook te combineren met postpartum massage.
 
Binnen Valkenswaard en Dommelen reken ik geen reiskosten vergoeding, daarbuiten reken ik €0,25 per km.

Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals een zwangerschapscursussen of wat dacht je van tijdens de kraamtijd een yoni steaming of bengkung belly binding of wat dacht je van een draagconsult of babymassage. En als je niet kunt kiezen, kun je ook kiezen voor een kraamtijd pakket.
 

Cadeautje? Dat kan! Ik zorg ervoor dat het op een leuke manier verpakt wordt!