Zwangerschap Ontspanningsmassage

ZWANGERSCHAP ONTSPANNINGSMASSAGE

Tijdens je zwangerschap vinden er veel veranderingen plaats. Deze veranderingen zijn noodzakelijk en met een gericht doel, maar niet altijd even prettig. Zo kunnen de veranderingen zowel fysiek als emotioneel zwaar uitpakken.

Het is belangrijk dat je gedurende de zwangerschap optimaal kan genieten van je kleintje en je prachtige veranderende lichaam. Daarom mag je een zwangerschapsmassage ook als een cadeautje voor jezelf en je kleintje zien!

Ontspanningsmassage

DE VOORDELEN VAN EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een zwangerschapsmassage brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je o.a. het volgende verwachten:

  • Minder nek/schouderklachten
  • Vermindering van lage rugpijn en bekkenklachten
  • Vermindering van beenkrampen
  • Verbetering van je doorbloeding
  • Verbetering van je lymfevatenstelsel (waardoor minder vocht vasthouden en beter immuunsysteem)
  • Vergroten van ontspanning in de buik en hierdoor baarmoeder waardoor je kleintje meer ruimte krijgt (deze ruimte helpt je kindje om zo optimaal mogelijk zich voor te bereiden op zijn geboorte).
  • Meer rust in je totale lichaam zodat je gemakkelijker in slaap komt en kan blijven.
  • Stimulans van je “Happy” hormonen (endorfine en oxytocine) en hierdoor vermindering van je “stress” hormoon (cortisol), wat een positieve bijdrage levert aan je zwangerschap en bevalling!
  • Heb je geen fysieke of emotionele “klachten” gun dit dan vooral als een cadeautje voor jezelf! Je bent immers een klein mensje aan het maken en dat is het mooiste wonder wat er bestaat!

EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE OP MAAT

Een zwangerschapsmassage kan helemaal op maat samengesteld worden aan jouw behoeften en wensen. Zo kan ik een combinatie maken met de rebozo doek, of met een Hydromed® kussen masseren gericht op vochtdoorstroming en het immuunsysteem. Neem ook eens een kijkje bij Hydromed® Massage en rebozo zwangerschapsmassage

Ik maak gebruik van een groot zwangerschapskussen zodat je ontspannen op je zij kan liggen. Maar er is ook de mogelijkheid om op je buik te liggen.

Mijn zwangerschapsmassage kun je verkrijgen op mijn locatie in valkenswaard, of ik kom bij je aan huis met mijn draagbare massagetafel!

Heb je twijfels of en massage tijdens je zwangerschap aan te raden is? Dan kan je dit overleggen met je verloskundige of behandelend arts.

De zwangerschapsmassage kan op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Oerle, Wintelre, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Spoordonk, Middelbeers, Leende, Heeze, Sterksel, Someren, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Asten, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en donk, Gemert, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Duizel, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Achel, Lommel (België) enz. Mocht jouw locatie er niet bij staan, neem dan contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Zwangerschap Ontspanningsmassage Basis     = 1x30 min. op mijn locatie kost €40,- (niet mogelijk aan huis)
Zwangerschap Ontspanningsmassage Uitgebreid  = 1x 60 min. op mijn locatie kost €65,- / aan huis kost €85,-
Zwangerschap Ontspanningsmassage Compleet  = 1x90 min. op mijn locatie kost €90,- / aan huis kost €110,-
 
Strippenkaart 5 x 30 min. op mijn locatie kost €180,- (niet mogelijk aan huis)
Strippenkaart 5 x 60 min. op mijn locatie kost €290,- / aan huis kost € 390,-
Strippenkaart 5 x 90 min. op mijn locatie kost €405,- / aan huis kost € 505,-
 
De strippenkaart is ook te combineren met postpartum massage.
 
Ben je ook nog op zoek naar een zwangerschapscursus? Neem dan ook even een kijkje bij mijn zwangerschapscursussen en de verschillende combinatiepakketten hiervan.
Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals kraamtijdbehandelingen; bengkung belly binding, yoni steaming en rebozo sluitingsritueel of wat dacht je van de cursus ontspannen ouderschap en een draagconsult?
 

Cadeautje? Dat kan! Ik zorg ervoor dat het op een leuke manier verpakt wordt! 

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,25.

woon je verder dan 40KM van mijn thuisbasis in Valkenswaard? Dan reken ik voor de reistijd €15,- voorrij kosten. 

AANMELDEN