Postpartum massages

Welkom mama

Een moeder worden en zijn kan een overweldigende gebeurtenis zijn. Dit kan gepaard gaan met verschillende emoties, lichamelijke pijntjes, en natuurlijk verschillende hormonen. 
Tijdens deze periode is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, want goed voor jezelf zorgen is automatisch goed voor je kindje zorgen. Met de postpartum massage krijg jij de aandacht die je verdient.
Postpartum massage

 

Postpartum massage

Wat houdt een postpartum massage in?

De postpartum massage is erop gericht om jou te ondersteunen in deze "nieuwe" onbekende wereld. De massage richt zich op herstel, reiniging en ontspanning tijdens de kraamtijd en zelfs daar voorbij. Het gehele lichaam wordt gemasseerd met name de nadruk op buik, bekken en lage rug.
Zo zal er tijdens deze massage gebruikt gemaakt worden van oliën die bedoeld zijn om het lichaam te voeden en alle organen opnieuw hun plek in te laten nemen. Er worden kruiden ingezet om het lichaam te laten herstellen en er wordt gebruik gemaakt van lymfedrainage om zo het overtollige vocht af te voeren. De behandelingen vinden plaats in je eigen thuisomgeving zodat je ten alle tijden de aandacht aan je kindje kunt bieden. 

 

De massage is echt een emotionele en fysieke traktatie voor jezelf waar je hard voor gewerkt hebt. Je hebt het verdiend mama!
 

Wanneer kun je gebruik maken van een postpartum massage?

De massage is te boeken vanaf dag 4 na geboorte van je kindje. Bij een keizersnede is deze massage aan te raden vanaf 6 weken na sectio.
 
Ik maak gebruik van een draagbare massagetafel met verschillende ondersteunende doeken/kussen. Hiermee kom ik bij je aan huis. 

 

De postpartum massage kan op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Oerle, Wintelre, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Spoordonk, Middelbeers, Leende, Heeze, Sterksel, Someren, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Asten, Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en donk, Gemert, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Duizel, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Achel, Lommel (België) enz. Mocht jouw locatie er niet bij staan, neem dan contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Postpartum massage Basis                                  = 1x30 min. op mijn locatie kost €40,- (niet mogelijk aan huis)
Postpartum massage Uitgebreid                          = 1x 60 min. op mijn locatie €65,- / aan huis kost €85,-
Postpartum massage Compleet                           = 1x90 min. op mijn locatie €90,- / aan huis kost €110,-
 
Strippenkaart 5 x 30 min. op mijn locatie kost €180,- (niet mogelijk aan huis)
Strippenkaart 5 x 60 min. op mijn locatie kost €290,- / aan huis kost € 390,-
Strippenkaart 5 x 90 min. op mijn locatie kost €405,- / aan huis kost € 505,-
 
De strippenkaart is ook te combineren met zwangerschapsmassage.

Mijn postpartummassages verkrijg je aan huis. 

Heb je twijfels of en massage tijdens je postpartumperiode aan te raden is? Dan kan je dit overleggen met je verloskundige of behandelend arts.


Boek je mijn kraamtijd mama basis pakket dan betaal je  €265,- Hierbij zit inbegrepen: Bengkung belly binding - Post partum massage - yoni steaming.
Voor meer informatie hierover neem een kijkje bij kraamtijd pakketten.


Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals verschillende zwangerschapscursussen of kraamtijdbehandelingen zoals rebozo sluitingsritueelborstweefselbehandeling en keizersnede behandeling of wat dacht je van de cursus ontspannen ouderschap en een draagconsult?

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,25.

woon je verder dan 40KM van mijn thuisbasis in Valkenswaard? Dan reken ik voor de reistijd €15,- voorrij kosten. 

 

Neem contact op