Stuitligging consult

Ongeveer 3-4% van de ongeboren kinderen liggen aan het eind van de zwangerschap in stuit. Er is meestal geen oorzaak voor de stuitligging (85%). Wel komt een stuitligging vaker voor bij een meerlingzwangerschap, bij een placenta die voor de uitgang van de baarmoeder ligt en bij bepaalde afwijkingen aan de baarmoeder. Tijdens dit consult zullen we de baby in stuitligging uitnodigen tot draaien.

Wat houdt een stuitligging consult in?

Wanneer jullie, je baby op een zachte, vriendelijke, pijn vrije wijze willen uitnodigen tot draaien, is dit consult geschikt voor jullie!

Middels HypnoBirthing® technieken en Spinning Babies® adviezen/houdingen ga ik jullie begeleiden in het creëren van ruimte in de baarmoeder en het bekken. Deze houdingen/oefeningen zijn vervolgens perfect om door te zetten in je dagelijks leven om zo de kans op draaien te vergroten. Daarnaast gebruik ik ook Moxa tijdens de behandeling om het effect te vergroten. 

Er wordt hierbij gebruik gemaakt van ontspanning van het lichaam en van de geest van de moeder.

Bij een consult kom ik 2 uur bij jullie thuis met alle benodigde materialen. Het is raadzaam dat jullie beide aanwezig zijn tijdens dit consult zodat jullie beide de adviezen, houdingen en technieken zonder mij voort kunnen zetten.

Wanneer starten met het draaien van een baby in stuitligging

Het advies is om dit consult zo vroeg mogelijk te boeken wanneer geconstateerd is dat jullie kindje in stuit ligt. Dit zodat er voldoende ruimte is tot draaien voor de baby zodra de baarmoeder ontspannen raakt.

De stuit – draai consulten kunnen op verschillende locaties gegeven in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Leende, Heeze, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Lommel (België) enz. Mocht jouw woonplaats er niet tussen staan, stuur mij gerust een mail. Ik ben bereid om ver te reizen. 

Overige informatie:

De kosten voor een stuit - draai consult zijn € 95,-

Neem ook een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals Hypnobirting en ontspannen bevallen of bengkung belly binding en rebozo sluitingsritueel in de kraamtijd of wat dacht je van het hoofdstuk ouderschap; cursus ontspannen ouderschapbabymassage en draagconsult?

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,21.

Aanmelden

Copyright © 2022 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2022 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk