Samenwerkingen

Terug naar overzicht

Het Geboorte Event

Ik ben lid van Het Geboorte Event.

Dit is een online platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint. Speciaal voor die vrouwen is er dit platform gericht op; zwangerschap - geboorte - kraamtijd - eerste jaar

Op deze speciale plek tref je ondernemers die van hun passie hun vak hebben gemaakt. Zij zijn er om jou en je baby te laten groeien. Hier vind je voornamelijk vrouwen die werken vanuit hun gevoel en intuïtie, die zich persoonlijk inzetten voor jou, je baby, je omgeving, de natuur en de aarde.

We verenigen ons om jou persoonlijk te inspireren, bewust te maken en je vertrouwen te geven tijdens je zwangerschap, de geboorte en de start van het moederschap. Dit doen we vanuit onze onderbuik, onze vrouwelijke wijsheid; door te luisteren naar jou behoefte, door het aanbieden van prachtige producten. Maar ook door je gids te zijn in jouw reis naar binnen, naar je vrouw-zijn.

We willen je dolgraag persoonlijk ontmoeten. Onze droom is dan ook een echt evenement te organiseren waarin we allemaal samen komen om jou te inspireren. Maar omdat een groots evenement momenteel niet mogelijk is, willen we graag op dit platform kennis met je maken.

Wat vinden we belangrijk?

Bewustzijn - Natuurlijk - Duurzaamheid - Eigen regie

meer informatie vind je op de website.

Bekijk website
Het Geboorte Event