Online zwangerschapscursussen!

Online aanbod bij JIj & je kindje

Helaas zal "corona" nog even bij ons blijven waardoor ik genoodzaakt ben om een deel van mijn aanbod online voort te zetten.
Niet alle behandelingen zoals bijvoorbeeld massages, kunnen doorgaan. Maar gelukkig kan er nog steeds enorm veel. 
Ik zal hier op deze pagina daar uitleg en toelichting over geven.
 

Hypnobirthing 

HypnoBirthing© is een cursus die je voorbereidt op je bevalling. Tegenwoordig komt het vaak voor dat de vrouw vergeten is om naar haar eigen instinct te luisteren. De regie wordt hierdoor regelmatig uit handen gegeven aan haar begeleiders tijdens het geboorteproces.

Vaak komt dit voort uit angst. Angst voor de risico’s, de pijn of het onverwachte. Maar... angst creëert spanning, wat je juist niet kan gebruiken tijdens je bevalling. Het belangrijkste wat je voor je kindje en jouzelf kunt betekenen tijdens de geboorte is ontspanning. Als je kunt ontspannen tijdens de bevalling, beval je beter!

HypnoBirthing© leert je die ontspanning gedurende je zwangerschap en bevalling te verkrijgen. En niet alleen dat! Tijdens de cursus krijgen de (aanstaande) ouders heel veel informatie over het lichaam en het bevallen. Het is een cursus voor beide ouders. Dankzij de ontspanningsoefeningen, zelfhypnose en de informatie rondom de geboorte, krijgen de ouders zin in het bevallen en leven hier naar toe. Ze zijn beter voorbereid en nemen de regie in eigen handen.

Nu kun je sinds kort deze cursus ook online volgen. Twijfel je nog kun je ook nog online een GRATIS hypnobirthing experience volgen.

cursusdata: 

Alles wordt weer live gegeven.

 
 

Ontspannen bevallen

De cursus "Ontspannen bevallen" is een korte en snelle praktische zwangerschapscursus in Valkenswaard en omstreken, gericht op een comfortabelere ontspannen zwangerschap en een gemakkelijkere bevalling.

Je hebt het vast wel een keer gehoord; de bevalling van je moeder, je oma, je buurvrouw of je vriendinnen en zelfs verscheidene papa’s weten jou wel even te vertellen hoe dat gaat, bevallen. Maar zijn die verhalen wel de juist vorm van voorbereiding op jullie bevalling? Want tja, ieder lichaam, vrouw en kind is anders, en daarom ook iedere bevalling.

Positief en ontspannen blijven tijdens je zwangerschap en bevalling is ontzettend belangrijk.
Wanneer je weet hoe een bevalling in zijn werk gaat kun je gemakkelijker ontspannen.
 
Ook deze cursus is nu online beschikbaar.

Cursusdata:

ALLES WORDT WEER LIVE GEGEVEN.
 

Ontspannen ouderschap

Wanneer je een ouder wordt komt er nogal veel op je af. Iedereen heeft er wel een visie, mening of opvoedingmethode voor, maar het blijft lastig want niet ieder kind is hetzelfde en ook niet iedere ouder.

Tijdens mijn babytijd met mijn eerste kindje, liep ik hier juist tegen aan. Heel veel goed bedoelde adviezen pasten gewoon niet bij ons. Maar wat dan wel?

Na veel lezen, volgen van cursussen en opleidingen en het vinden van de juiste informatie online en andere soortgelijke kwam ik uiteindelijk in het natuurlijk ouderschap terecht. Bij natuurlijk ouderschap kijk je naar je kindje, en naar de behoeften van je kindje. Je bent alert voor signalen en reageert en anticipeert wanneer je kindje om je vraagt. De grote kernpunten van deze vorm van ouderschap heb ik gebundeld in deze cursus. 
 
Ook deze cursus is online te boeken zowel in groep als privé

Cursusdata:

ALLES WORDT WEER LIVE GEGEVEN.
 
 

 
Copyright © 2022 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2022 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk