Rebozo (zwangerschaps) massage

Rebozo massage is een massage waarbij met een doek wordt gemasseerd. Deze traditionele katoenen doek wordt gemaakt in Mexico. In de landen van Midden- en Zuid-Amerika wordt deze doek voor vele doeleinden gebruikt. Zo wordt de Rebozo doek gebruikt tegen de kou over één of beide schouders, staat hij symbool waarbij een Mexicaanse vrouw respect afdwingt, wordt hij gebruikt als buikband ter ondersteuning van de groeiende zwangere buik, hoofdtooi, als ondergrond om bijvoorbeeld een emmer of mand te dragen, als draagdoek voor het dragen van kinderen middels allerlei draag- en knoop technieken en als massagedoek voor Rebozo massage. 

Rebozo massage tijdens zwangerschap

De Rebozo massage is een zeer ontspannende massage en wordt ook door mannen en niet zwangere vrouwen ervaren als zeer fijn en rustgevend. Voor een zwangere vrouw is deze massage extra prettig omdat de baby in de buik op een zachte manier wordt mee bewogen. Ook de baby’s vinden de lichte schommelende bewegingen in de baarmoeder erg prettig. 

De Rebozo massage helpt je baby een positie, in de baarmoeder, in te nemen die comfortabel is voor jou als zwangere. Door het zachte wiegen en schudden laat je de spanning in je lichaam los, je baby krijgt meer ruimte waardoor hij ook kan ontspannen en een comfortabele positie kan in nemen. Ook is deze massage heerlijk bij harde buiken! En kan bekkenklachten verminderen. Tijdens de Rebozo zwangerschapsmassage wordt je hele lichaam gemasseerd met de rebozo – van hoofd tot voeten. Je zwangere buik wordt apart gemasseerd met de Rebozo. 

Rebozo massage na de bevalling

Ook wordt deze massage vaak gebruikt na de bevalling. Je hebt immers als vrouw je lichaam negen maanden opengesteld en na de bevalling ben je sterk op je baby gericht. De sluitings Rebozo massage helpt je erbij om weer ‘tot jezelf’ te keren en terug te komen in je eigen lichaam.

Deze massagetechniek, waarbij kleding wordt aangehouden, kan zowel liggend of zittend worden toegepast.

De verschillende locaties waar ik aan huis kom zijn; Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Leende, Heeze, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luijksgestel, Budel, Lommel (België) enz. Mocht er jouw woonplaats niet bij staan, neem dan contact met mij op.

Rebozo Zwangerschapsmassage 1x30 min. kost €35,- (niet mogelijk aan huis)
Rebozo Zwangerschapsmassage 1x 60 min. op mijn locatie kost €55,-
Rebozo Zwangerschapsmassage 1x60 min. aan huis kost €65,-
 
Strippenkaart 5 x 30 min. kost €140,- (niet mogelijk aan huis)
Strippenkaart 5 x 60 min. op mijn locatie kost €220,-
Strippenkaart 5x 60 min. aan huis kost € 270,-
De strippenkaart is ook te combineren met postpartum massage.


Binnen Valkenswaard en Dommelen reken ik geen reiskosten vergoeding, daarbuiten reken ik €0,21 per km.

Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals Hypnobirthing en ontspannen bevallen of wat dacht je van tijdens de kraamtijd een postpartum massage of bengkung belly binding of wat dacht je van het de cursus ontspannen ouderschap en babymassage?
 

Cadeautje? Dat kan! Ik zorg ervoor dat het op een leuke manier verpakt wordt!

Aanmelden

Copyright © 2022 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2022 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk