Over ons

Hallo,

Ik ben Nicole Amalo. HypnoBirthing© docent, draagconsulent, babymassage docent, zwangerschapspilates docent, Spinning Babies parent teacher®, fysiotherapeut (gespecialiseerd op zwangerschapsgerelateerde klachten, borstontsteking behandelingen en lymfedrainnage methode Vodder bij www.fysiotherapiefranken.nl) en sinds 2016 moeder.

Ik had een voorbeeldige zwangerschap. Ik sportte 3X per week aangepast op mijn kunnen, had weinig kwaaltjes en voelde mij tot aan het einde topfit. Naast dit alles had ik ook een prachtige gedachte over de geboorte van mijn dochter. Ik wilde mijn eigen instinct volgen en in mijn eigen omgeving mijn dochter ter wereld brengen. Helaas is de geboorte anders gegaan dan we gehoopt hadden. De geboorte heeft er bij ons ingehakt en is als een rollercoaster aan ons voorbij geschoten. Als we hier achteraf op terug kijken hebben we hier een minder goed gevoel op na gehouden.

Ondanks de niet-voorspelde geboorte, had ik nog steeds het gevoel dat mijn lichaam gemaakt is om een baby groot te brengen. Als partners hebben we er samen alles aan gedaan om het hechtingsproces wat volgde zo goed en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Zo buidelden we regelmatig, gaf ik borstvoeding, droegen we haar veel in een draagzak en gaven we haar regelmatig babymassage.

Maar... ik merkte dat ik meer wilde weten, meer over bevallen, baby’s en het hechtingsproces. Ik wilde niet alleen meer weten, ik wilde ook anderen helpen en begeleiden, zodat zij voorbereid hun bevalling en het ouderschap in kunnen gaan. En zo begon mijn zoektocht.

Uiteindelijk kwam ik terecht bij de opleidingen HypnoBirthing©, draagconsulent, zwangerschapspilates, babymassage en Spinning Babies parent teacher® en zo is mijn eigen bedrijf “Jij en je kindje” geboren. Vooral HypnoBirthing© en Spinning Babies® waren voor mij een "nieuwe" wereld die open ging.

Heb ik je interesse geprikkeld?

Neem een kijkje op mijn website en wie weet vind je één, of meerdere cursussen/consulten die bij jou/jullie passen.

Luister naar je “moeder” instinct!

Copyright © 2020 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2020 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk