Draagworkshop

Enkele keren per jaar organiseer ik Bij Ries een draagworkshop. Bij de workshops geef ik gerichte instructies en informatie omtrent het dragen. Zo krijg je informatie over de voordelen van het dragen, wat ergonomisch dragen is, hoe je veilig kunt dragen, welke soorten draagsystemen er zijn en uiteindelijk kunnen er draagsystemen uitgeprobeerd worden of een knoop geoefend worden. Ik zorg voor de spullen evenals de draagpoppen waarmee er geoefend kan worden. Pas wanneer de deelnemers van de workshop zeker zijn, kunnen ze oefenen/uitproberen met hun eigen kindje.

Verschillende workshops voor draagdoeken

Dit kunnen verschillende soorten workshops zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn;

Tijdens alle consulten is het ook mogelijk om je eigen draagsysteem of doek mee te nemen.

Ook is er de mogelijkheid om tijdens de workshop bij enkele draagmerken tegen gereduceerd tarief in te kopen.

Praktische informatie over de draagworkshop

Mocht je hier interesse in hebben, kun je bij mijn agenda kijken voor de datums, wanneer deze plaats vinden. Staat er geen datum gepland? Geen probleem je kunt mij altijd mailen of bellen met de vraag wanneer er weer een gepland wordt. Dit zijn overigens ook leuke workshops om te boeken voor een babyshower of babyborrel. Ook kun je zelf een samengesteld groepje vormen om deze workshops (of een zelf samengestelde workshop) te boeken en zo de kosten van een consult aan huis te minderen. Een gemiddelde draagworkshop duurt 120 min. maar dit is natuurlijk geheel afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen die er zijn.

De kosten voor een draagworkshop zijn €25,- p.p. Wanneer je een draagworkshop boekt voor een grote groep, kunnen we een aangepaste prijs afspreken. 

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,21.

Aanmelden

Copyright © 2022 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2022 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk