Babymassage

Je baby masseren is een perfecte manier om je kind te laten ontspannen, te leren kennen, en je hechting te versterken. Daarnaast helpt de babymassage bij de spierontwikkeling, doorbloeding van de huid en stimuleert het de zintuigen van je baby. Zo kun je je baby ondersteunen wanneer hij/zij darmkrampjes heeft en zijn immuunsysteem opbouwt. Iedere baby is uniek en anders, daarom reageert iedere baby anders op de massage. Ze kunnen er enorm actief van raken of juist zo ontspannen dat ze in slaap vallen.

Voor wie is de babymassage geschikt?

Iedere baby is anders, maar de babymassage is voor veel verschillende baby's geschikt. 

In 3 lessen leer je de basisprincipes van de Shantala babymassage in een kleine intieme groep. De massage zal daarmee uitgebreid worden tot een volledige massage.

Gedurende de cursus zit je met je baby op een matje op de grond waarbij je baby op jou of tussen je benen zit. Bij voorkeur zorg je ervoor dat je blote benen hebt, omdat huid-op-huidcontact gewenst is. Wanneer er sprake is van lichamelijke klachten bij de ouder/verzorger van de baby, wordt er gekeken naar een andere houding/mogelijkheid om je baby te kunnen masseren. 

Tijdens de cursus zullen er ook veel tips en adviezen aan bod komen zodat je je baby beter kunt leren begrijpen. Gedurende de cursus kun je altijd de tijd nemen om je kindje te voeden/gerust te stellen of eventjes te verschonen.

Voorbereiding op de babymassage

 
Overige informatie

De babymassage cursussen in groepsverband en privé kunnen op verschillende locaties gegeven in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Leende, Heeze, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luijksgestel, Budel, Lommel (België) enz. Voor de gewenste locatie kun je kijken in de agenda. Mocht er geen geschikte datum, tijd of locatie voor jou bij staan, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanvraag ben ik bereid een nieuwe cursusgroep op te starten.

agenda

 
De kosten voor een groepscursus is  €65,-. 
De kosten voor een privécursus bij jullie thuis is €120,-.


Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals hypnobirthing en ontspannen bevallen of bengkung belly binding en postpartum massage in de kraamtijd of wat dacht je van de cursus ontspannen ouderschap en een draagconsult?
 

Cadeautje? Dat kan! Ik zorg ervoor dat het op een leuke manier verpakt wordt! 

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,21.

Aanmelden

Copyright © 2022 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2022 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk