Borstweefselbehandeling

De borstweefselbehandeling is ingesteld op het rekken en verzachten van het bindweefselsysteem. Deze behandelmethode, gevolgd bij VLOW®, is bedoeld om het weefsel in en rondom de borsten te bevrijden en zo de doorbloeding te stimuleren. De behandeling is zacht, ontspannend en altijd in een veilige omgeving. De methoden komen o.a. uit de Osteopathie. 

Doel van de borstweefselbehandeling

Met de borstweefselbehandeling zorg ik ervoor dat de doorbloeding en lymfestroom langdurig geoptimaliseerd wordt. De behandeling zorgt voor een vermindering van lokale borstklachten en ontspanning van het gehele bovenlichaam. Daarnaast is het ook een goed voor de lange termijn, het zorgt er namelijk voor dat de borstgezondheid preventief wordt aangepakt.

Indicaties voor een borstweefselbehandeling

Hoe ziet de behandeling eruit?

Een borstweefselbehandeling duurt 70 min, die ik op dit moment aan huis aanbied. Het is ontzettend van belang dat je zorgt voor een warme omgeving waar ik zal behandelen. Ik maak gebruik van een draagbare massagetafel met verschillende ondersteunende doeken/kussens.

Bij de start van de behandeling hebben we een intake (bij een eerste kennismaking) en zullen vervolgens starten met de behandeling. Na afloop van de behandeling geef ik nog enkele borstgezondheid adviezen geschikt voor jouw hulpvraag. Het is per hulpvraag verschillend hoeveel behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat.
 

Heb je op dit moment een borstontsteking? Neem dan een kijkje op de pagina borstontsteking.

De borstweefselbehandelingen kunnen op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Borkel & Schaft, Veldhoven, Aalst, Waalre, Eindhoven, Best, Oirschot, Leende, Heeze, Maarheeze, Soerendonk, Nuenen, Helmond, Son en Breugel, Mierlo, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Bladel, Hapert, Reusel, Lage mierde, Hoge mierde, Steensel, Knegsel, Vessem, Luyksgestel, Budel, Lommel (België) enz. Mocht jouw woonplaats er niet bij staan, neem dan contact met mij op. Ik ben bereid te reizen.

Heb je liever de voorkeur voor een behandeling bij mijn locatie, dan kan dit altijd in overleg.

De kosten voor een borstweefselbehandeling zijn €75,- aan huis voor 70 min. behandeling.
Je kunt deze behandeling ook combineren bij mijn andere behandelingen/pakketten zoals b.v. de kraamtijd pakketten.
 

Reiskosten worden niet gerekend in Valkenswaard/Dommelen daarbuiten is het per km X € 0,21.

Neem contact op

Copyright © 2022 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2022 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk