Ervaringen


Marina

29 Mei 2021

Cijfer:

Hoi Nicole,Ik wil je even laten weten hoe het er nu voor staat bij ons wat betreft de verloskundige en het ziekenhuis.Aller eerst wil ik zeggen dat ik je heel dankbaar ben voor alle informatie die je ons gegeven hebt over alles omtrent de bevalling zo ook de adressen van verloskundige praktijken die me zouden kunnen helpen.Ik heb vanmiddag een héél goed gesprek gehad met de verloskundige praktijk, En wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet!

Het heeft nog even heel veel voet in aarde gehad want het ziekenhuis bleef me onderzoeken op dingen waardoor ik misschien toch medisch zou blijven, zoals zwangerschapsdiabetes of slechte leverwaardes. Maar dit alles is ook gewoon goed en dus blijft er geen medische indicatie.

Ook namen ze voor mij de keuzes op het laatst nog, zoals dat een doula beter zou zijn dan een verloskundige. En ga zo maar door. Werd er gek van!

Tot ik vorige week de verloskundige via een omweg te spreken kreeg door een andere verloskundige uit Limburg waarvan je mij ook het adres had gegeven. Lang verhaal kort, deze verloskundige heeft mijn klinisch verloskundige in het ziekenhuis gesproken afgelopen week en is er duidelijk geworden dat ik niet meer medisch ben en eigenlijk heeft mijn nieuwe verloskundige het heel fijn voor me opgenomen dat ik de keuzes heel goed zelf kan maken.

Uiteindelijk belde mijn nieuwe verloskundige mij zelf op en hadden we vandaag het eerste gesprek bij haar. Wat een opluchting en fijne vrouw! Ze is heel duidelijk, kijkt naar het gevoel en hoe ik als mens ben en haar gedachten en ideeën staan precies dezelfde kant uit als die van mij en mijn partner.

De conclusie is nu dat ik bij/met haar verder ga en ik verder niks meer met het ziekenhuis te maken heb. Alleen wanneer ik zelf nog kies voor een poliklinische bevalling maar dan zal zij me begeleiden en niet het ziekenhuis. Ik moet nu zelf nog de keus maken of ik het liefste de bevalling thuis wil of poliklinisch, en dat vind ik nog wel moeilijk. Dat het een bad bevalling wordt is wel zeker!

Maar voor nu ben ik echt héél blij en gerustgesteld en kijk ik weer uit naar wat komen gaat, ik heb weer vertrouwen! En ga nu Zonder alle poespas en met regie over me eigen gevoel en lichaam de bevalling tegemoet.Dit goede nieuws wilde ik nog even met je delen en zodat je weet dat je mij enorm geholpen hebt.

 

 

   Lees meer

Christine van Woensel

27 Mei 2021

Cijfer:"De cursus ontspannen bevallen hebben wij gevolgd, met de theorie online en daarna bij Nicole thuis. 

Nicole is enthousiast en geeft je al het vertrouwen in je eigen kunnen. Ze geeft handvaten mee om met meer zelfvertrouwen het voor ons nog onbekende proces bevallen in te stappen, dit geeft vertrouwen en rust.

Ook de oefeningen die we hebben meegekregen zijn erg fijn en duidelijk.

Kortom: een aanrader!"

 

 

   Lees meer
Deel uw ervaring

Overzicht

Gemiddelde cijfer: 10.0

Copyright © 2021 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2021 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk