Zwangerschapspilates

Deze groepsles is erop gericht om je fit te houden tijdens je zwangerschap. Tijdens deze les zal er enorm veel aandacht besteed worden aan je houding. Tevens voorkomt en bestrijdt deze vorm van pilates lage rugklachten, bekkenklachten, bekkenbodemklachten en incontinentieproblemen.

Zwangerschapspilates wordt in kleine groepen gegeven. Iedere zwangere vrouw die zich verantwoord wilt voorbereiden op haar bevalling is welkom tijdens deze les die gegeven wordt bij Mama, Baby en Kids centrum Bij Ries in Valkenwaard. Of je nu sportief bent of niet en of je nu zwanger bent van je eerste, tweede of derde wonder, pilates en zwangerschap gaan tot aan de bevalling samen, je hoeft dus niet vroegtijdig te stoppen.

Neem contact op

Waarom pilates tijdens zwangerschap?

Over het algemeen is het zo: hoe beter uw conditie, hoe gemakkelijker de bevalling. De zwangerschap belast je gehele lichaam met nadruk op rug, buik en bekken waardoor de algemene belastbaarheid van het lichaam vermindert. Door middel van zwangerschapspilates versterken we jouw dieper gelegen rug- en buikspieren. Hierdoor wordt je “core” stabiliteit sterker. Het trainen van je bekkenbodem en bekkenstabiliteit staan op de voorgrond met alle voordelen van dien:

Andere voordelen van pilates tijdens de zwangerschap zijn onder andere een verbeterde conditie en algehele fitheid, minder gewichtstoename en vetopslag en een sneller herstel na de bevalling. Tevens wordt er tijdens de lessen informatie gegeven over je zwangerschap, bevalling en het oudersschap.

Locatie en kosten zwangerschapspilates

De Zwangerschapspilates kan op verschillende locaties gegeven in Valkenswaard, Eindhoven, Best, Veldhoven, Oerle, Dommelen, Aalst, Waalre, Geldrop, Heeze, Leende, Son en Breugel, Eersel, Bladel, Reusel, Hapert, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Budel en ook over de grens in België in Lommel en daar voorbij! Mocht er geen geschikte datum, tijd of locatie voor jou bij staan, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanvraag ben ik bereid een nieuwe cursusgroep op te starten.

Op dit moment wordt de zwangerschapspilates iedere donderdagavond van 20:00 – 21:00 uur gegeven Bij Ries in Valkenswaard, aan de geenhovensedreef 30, 5553 EL.

Kosten voor deze les bedragen €95,- voor 10 lessen.

In veel gevallen wordt de zwangerschapspilates (deels) vergoed. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Interesse?

Heb je interesse in zwangerschapspilates en wil je graag meer informatie hierover ontvangen?
Dat kan dan door contact op te nemen met mij of Bij Ries (www.bijries.nl)

Mocht je ook een theoretische cursus omtrent bevallen willen volgen, dan adviseer ik je ook vooral om een kijkje te nemen bij Hypnobirthing en ontspannen bevallen

Heb je interesse om zwangerschapspilates aan te bieden binnen jouw bedrijf of organisatie? Dan kun je contact opnemen met mij.

Aanmelden

Copyright © 2020 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2020 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk