HypnoBirthing©

Ben je op zoek naar een VOLLEDIGE zwangerschapscursus in Valkenswaard? Zoek niet verder en lees verder! 

Iedere vrouw kan bevallen. Ieder vrouwelijk lichaam is gemaakt om te baren. Leren bevallen is niet de juiste woordkeuze, want dat doet je lichaam vanzelf vanuit je instinct. Maar leren hoe je dit toe kunt laten is wel mogelijk, om zo vanuit ontspanning en vertrouwen te kunnen bevallen. En dat kan met een cursus HypnoBirthing©.

Wat is HypnoBirthing©?

HypnoBirthing© is een cursus die je voorbereidt op je bevalling. Tegenwoordig komt het vaak voor dat de vrouw vergeten is om naar haar eigen instinct te luisteren. De regie wordt hierdoor regelmatig uit handen gegeven aan haar begeleiders tijdens het geboorteproces.

Vaak komt dit voort uit angst. Angst voor de risico’s, de pijn of het onverwachte. Maar... angst creëert spanning, wat je juist niet kan gebruiken tijdens je bevalling. Het belangrijkste wat je voor je kindje en jouzelf kunt betekenen tijdens de geboorte is ontspanning. Als je kunt ontspannen tijdens de bevalling, beval je beter!

HypnoBirthing© leert je die ontspanning gedurende je zwangerschap en bevalling te verkrijgen. En niet alleen dat! Tijdens de cursus krijgen de (aanstaande) ouders heel veel informatie over het lichaam en het bevallen. Het is een cursus voor beide ouders. Dankzij de ontspanningstechnieken, zelfhypnose en de informatie rondom de geboorte, krijgen de ouders zin in het bevallen en leven hier naar toe. Ze zijn beter voorbereid en nemen de regie in eigen handen.

HYPNOBIRTHING© cursus op locatie

De HypnoBirthing© zwangerschapscursussen kunnen op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Eindhoven, Best, Veldhoven, Oerle, Dommelen, Aalst, Waalre, Geldrop, Heeze, Leende, Son en Breugel, Eersel, Bladel, Reusel, Hapert, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Budel en ook over de grens in België in Lommel en daar voorbij! In mijn agenda kun je zien wanneer ik een cursus opstart en waar. Mocht er geen geschikte datum, tijd of locatie voor jou bij staan, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanvraag ben ik bereid een nieuwe cursusgroep op te starten.

Bekijk agenda

Dankzij HypnoBirthing© zwangerschapscursus wordt de geboorte weer een kalme, ontspannen, prettige en zachte gebeurtenis voor zowel ouders als kind.

Precies zoals het altijd al bedoeld was!

Overige informatie:

Deze cursus is bedoeld voor beide ouders samen en kan gevolgd worden in een groep of als privécursus. De groepscursus bevat gemiddeld 5 stellen. De privécursus wordt bij jullie thuis geleverd.

De kosten voor een groepscursus zijn per koppel €295,-. 
Wanneer je minimaal 3 behandelingen/cursussen boekt bij mij ontvang je 10% korting op je totale kosten (excl. de reiskosten)
Boek je minimaal 5 behandelingen/cursussen dan ontvang je zelfs 15% korting op je totale kosten!
Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals bengkung belly binding en rebozo sluitingsritueel in de kraamtijd of wat dacht je van de cursus ontspannen ouderschapbabymassage en draagconsult?


Alle kosten zijn zijn inclusief BTW. Reiskosten vanaf 12 km; km X € 0,19.

 

In veel gevallen wordt de cursus (deels) vergoed. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Aanmelden

Copyright © 2020 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2020 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk