Ontspannen Bevallen

De cursus "Ontspannen bevallen" is een korte en snelle praktische zwangerschapscursus in Valkenswaard en omstreken, gericht op een comfortabelere ontspannen zwangerschap en een gemakkelijkere bevalling.

Waarom de cursus Ontspannen bevallen?

Je hebt het vast wel een keer gehoord; de bevalling van je moeder, je oma, je buurvrouw of je vriendinnen en zelfs verscheidene papa’s weten jou wel even te vertellen hoe dat gaat, bevallen. Maar zijn die verhalen wel de juist vorm van voorbereiding op jullie bevalling? Want tja, ieder lichaam, vrouw en kind is anders, en daarom ook iedere bevalling.

Positief en ontspannen blijven tijdens je zwangerschap en bevalling is ontzettend belangrijk.

Wanneer je weet hoe een bevalling in zijn werk gaat kun je gemakkelijker ontspannen.

Wat leer je tijdens de cursus Ontspannen bevallen?

De cursus is bedoeld om samen met je partner te volgen. (Mocht je partner echt niet mee willen, neem dan een vriendin of moeder mee ter ondersteuning!)

Let op! Deze cursus is samengevoegd met Spinning Babies®. Dit omdat ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn! De cursus duurt eenmalig 3,5 uur.

De cursus Onstpannen bevallen kan op verschillende locaties gegeven worden in Valkenswaard, Dommelen, Veldhoven, Aalst, Waalre, Eindhoven, Leende, Heeze, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Luijksgestel, Budel, Lommel (België) enz. Voor de gewenste locatie kun je kijken in de agenda. Mocht er geen geschikte datum, tijd of locatie voor jou bij staan, neem dan contact met mij op. Bij voldoende aanvraag ben ik bereid een nieuwe cursusgroep op te starten.

Bekijk agenda

De kosten voor een groepscursus zijn per koppel €85,-. 

Wanneer je minimaal 3 behandelingen/cursussen boekt bij mij ontvang je 10% korting op je totale kosten (excl. de reiskosten)
Boek je minimaal 5 behandelingen/cursussen dan ontvang je zelfs 15% korting op je totale kosten!

Neem een kijkje bij de overige behandelingen die ik aanbied bij kraamtijd zoals bengkung belly binding of wat dacht je van het hoofdstuk ouderschap cursus ontspannen ouderschapbabymassage en draagconsult?

De kosten voor een privécursus bij jullie thuis is €119,-. 

Alle kosten zijn zijn inclusief BTW. Reiskosten vanaf 12 km; km X € 0,19.

In veel gevallen wordt de cursus (deels) vergoed. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

Aanmelden

Copyright © 2020 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2020 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk