Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap vinden er veel veranderingen plaats. Deze veranderingen zijn noodzakelijk en met een gericht doel, maar niet altijd even prettig. Zo kunnen de veranderingen zowel fysiek als emotioneel zwaar uitpakken.

Het is belangrijk dat je gedurende de zwangerschap optimaal kan genieten van je kleintje en je prachtige veranderende lichaam. Daarom mag je een zwangerschapsmassage ook als een cadeautje voor jezelf en je kleintje zien!

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je o.a. het volgende verwachten:

Een zwangerschapsmassage op maat

Een zwangerschapsmassage kan helemaal op maat samengesteld worden aan jouw behoeften en wensen. Zo kan ik een combinatie maken met de rebozo doek, en/of lymfedrainage toepassen gericht op vochtstroming en het immuunsysteem. Neem ook eens een kijkje bij rebozo zwangerschapsmassage.

Ik maak gebruik van een groot zwangerschapskussen zodat je ontspannen op je zij kan liggen.

Tevens kan ik ook andere technieken en behandelingen toepassen vanwege mijn achtergrond.

Mijn gevolgde opleidingen;

Mijn zwangerschapsmassage kun je verkrijgen op één locatie van mij of ik kom bij je aan huis met mijn draagbare massagetafel!

Heb je twijfels of en massage tijdens je zwangerschap aan te raden is? Dan kan je dit overleggen met je verloskundige of behandelend arts.

Zwangerschapsmassage 30 min. kost €35,-
Zwangerschapsmassage 60 min. kost €60,-

Binnen Valkenswaard en Dommelen reken ik geen reiskosten vergoeding, daarbuiten reken ik €0,19 per km.

Wanneer je minimaal 3 behandelingen/cursussen boekt bij mij ontvang je 15% korting op je totale kosten (excl. de reiskosten)

Neem een kijkje bij de overige behandelingen en cursussen die ik aanbied zoals Hypnobirthing en ontspannen bevallen of wat dacht je van tijdens de kraamtijd een postpartum massage of bengkung belly binding of wat dacht je van het de cursus ontspannen ouderschapbabymassage?
 

Cadeautje? Dat kan! Ik zorg ervoor dat het op een leuke manier verpakt wordt!

Aanmelden

Copyright © 2020 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2020 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk