Zwanger&Mamabeurs 2020

3de editie

datum onbekend!

Voor de 3de keer in maart vindt deze geweldige super gave toffe beurs plaats. Opnieuw georganiseerd door Richella Raijmakers (eigenaresse Bijries & Mom in Balance in Eindhoven) & Nicole Amalo (eigenaresse Jij & je kindje en mede oprichtster van het  Zwanger&Mamacafé Valkenswaard)

Al enige tijd werken de dames samen om zwangeren en ouders beter te informeren en te begeleiden. Zo startte ook de droom in 2017 om samen een beurs te organiseren. Niet alleen op verkoop van leuke spullen of hebbedingetjes, maar juist ook informatief!

Wat vind je op de beurs?

Zo vind je op deze beurs informatie over opvoeden, wasbare luiers, zwangerschapscursussen, gastouderopvang, draagzakken, kinderkleding, osteopathie, doula’s, consultatiebureau, kraamzorg, verloskundige , zwangerschaps- en babymassage en nog veel meer!

2018 was een enorme hit waar ruim 45 bedrijven aan deelnamen. En vorig jaar waren er ruim 70 bedrijven die deelnamen aan deze beurs. Dit jaar nemen er ruim 80 bedrijven deel aan ons evenement!

Zo zijn er ook leuke goodies te verkrijgen en maken de bezoekers kans op een leuke prijs. De eerste 150 bezoekers ontvangen namelijk een leuke goodiebag, en ieder entreekaartje is tevens ook een loterijlot van leuke spullen/behandelingen en cursussen gericht op deze doelgroep.

Interessante workshops

Naast de vele gratis goodies, kunnen de bezoekers ook GRATIS workshops bijwonen zoals;

Kortom genoeg redenen om langs te komen en al jullie klanten ook uit te nodigen.

Vind onze facebookpagina: zwanger & mamabeurs, like, deel en beleef!

En wie weet mogen we jou ook welkom heten op onze beurs?

Een kaartje kost €3,50 en kinderen zijn gratis!

Locatie; 'T Hazzo
Trolliuslaan 7
5582 GM Waalre
 
Mocht je vragen hebben omtrent de beurs, neem dan contact op met 0683889571
Groetjes,

Richella & Nicole

Copyright © 2020 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2020 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk