Rebozo (zwangerschaps) massage

Rebozo massage is een massage waarbij met een doek wordt gemasseerd. Deze traditionele katoenen doek wordt gemaakt in Mexico. In de landen van Midden- en Zuid-Amerika wordt deze doek voor vele doeleinden gebruikt. Zo wordt de Rebozo doek gebruikt tegen de kou over één of beide schouders, staat hij symbool waarbij een Mexicaanse vrouw respect afdwingt, wordt hij gebruikt als buikband ter ondersteuning van de groeiende zwangere buik, hoofdtooi, als ondergrond om bijvoorbeeld een emmer of mand te dragen, als draagdoek voor het dragen van kinderen middels allerlei draag- en knoop technieken en als massagedoek voor Rebozo massage. 

Rebozo massage tijdens zwangerschap

De Rebozo massage is een zeer ontspannende massage en wordt ook door mannen en niet zwangere vrouwen ervaren als zeer fijn en rustgevend. Voor een zwangere vrouw is deze massage extra prettig omdat de baby in de buik op een zachte manier wordt mee bewogen. Ook de baby’s vinden de lichte schommelende bewegingen in de baarmoeder erg prettig. 

De Rebozo massage helpt je baby een positie, in de baarmoeder, in te nemen die comfortabel is voor jou als zwangere. Door het zachte wiegen en schudden laat je de spanning in je lichaam los, je baby krijgt meer ruimte waardoor hij ook kan ontspannen en een comfortabele positie kan in nemen. Ook is deze massage heerlijk bij harde buiken! En kan bekkenklachten verminderen. Tijdens de Rebozo zwangerschapsmassage wordt je hele lichaam gemasseerd met de rebozo – van hoofd tot voeten. Je zwangere buik wordt apart gemasseerd met de Rebozo. 

Rebozo massage na de bevalling

Ook wordt deze massage vaak gebruikt na de bevalling. Je hebt immers als vrouw je lichaam negen maanden opengesteld en na de bevalling ben je sterk op je baby gericht. De ’sluitende’ Rebozo massage helpt je erbij om weer ‘tot jezelf’ te keren en terug te komen in je eigen lichaam.

Deze massagetechniek, waarbij kleding wordt aangehouden, kan zowel liggend of zittend worden toegepast.

De verschillende locaties waar ik aan huis kom zijn; Valkenswaard, Dommelen, Veldhoven, Aalst, Waalre, Eindhoven, Leende, Heeze, Geldrop, Westerhoven, Bergeijk, Eersel, Luijksgestel, Budel, Lommel (België) enz.

De kosten voor een rebozo zwangerschaps massage zijn €60,- aan huis
Alle kosten zijn zijn inclusief BTW. Reiskosten vanaf 12 km; km X € 0,19.

Aanmelden

Copyright © 2019 Jij & Je Kindje | Algemene Voorwaarden
Copyright © 2019 Jij & Je Kindje
Algemene Voorwaarden
Webdesign & CMS by Downdijk